Jellesma Media design About

Ineke Jellesma

Eigenschappen:

Rustig
Sociaal
Creatief
Ondernemend
Kritisch
Doorzetter

   Download CV
   Contact
Mijn naam is Ineke Jellesma, geboren en getogen Sint Nykster/Friezin, opgegroeid op de boerderij. Ik ben een grafische vormgever/designer/fotografe met kennis van webdesign.

Jellesmamediadesign.nl is mijn plekje op het web om mijn portfolio te presenteren en om u wat te vertellen over mijzelf.  Ik vind het geweldig om te concepten maar ook om logo’s, huisstijlen, brochures, posters, uitnodigingskaarten, iconen, advertenties, websites en digitale nieuwsbrieven te ontwerpen. Eigenlijk vind ik alle grafische werkzaamheden ‘moai wurk’: van digitale media tot print media.
Ik leer elke dag nieuwe dingen en groei voortdurend hierdoor. Mijn grote passie voor design drijft mij voort om 100% en meer te geven in al mijn projecten.

Voordat ik mijn opleiding CMD aan het NHL te Leeuwarden heb afgerond heb ik de opleidingen dierverzorging en paraveteriniar afgerond en nog een half jaar Young Greens (dit was een hoveniersopleiding) gevolgd. Behalve mijn passie voor design houd ik van de natuur, wandelen en ben ik een fanatieke amazone die in verschillende disciplines actief is (Dressuur, Springen, Endurance en SGW).

Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe uitdagingen en ik hoor graag wat u te bieden heeft zij het een klein project of the next big thing. Ik zou het ontzettend leuk vinden om met u of jou en uw team samen te werken als er een vacature open is!

Skills:
Ik kan goed uit de voeten met de volgende programma’s, technologieën en talen: